Virtuele Expositie op Magic Realism

Het VR project ‘Virtuele Expositie’ door Studiohagy in opdracht van Het ROC van Flevoland is nu te vinden op de site Magic Realism. Het is speciaal ontwikkeld om snel in te kunnen spelen op deze door technologie gedreven ontwikkelingen en zo te kunnen innoveren in het onderwijs. Het Nieuwe Kijken biedt hiervoor dit platform, voor onderzoek en experimenten.

Het nabouwen van onze klaslokalen in Unity en deze omgeving te kunnen gaan gebruiken voor VR doeleinden voor de opleiding Media & Vormgeving van MBO college Almere.

De eerste stap is een expositie met de gemaakte werken van de eerste periode, de logo’s voor het project ‘Almeer Plant’ waar de studenten een nieuw logo voor een tuincentrum in Almere ontwerpen. Door het hebben van deze virtuele omgeving kunnen we stappen maken om nog veel meer te gaan doen, verder door te bouwen, uitbouwen naar bijvoorbeeld de hele afdeling van Media vormgeving of misschien wel naar het hele gebouw/ verdieping. 
Uiteindelijk het kunnen gaan toepassen van Interactieve elementen. Vanaf dit punt stap voor stap interactieve aspecten gaan toevoegen. Een raamwerk om digitaal het werk van studenten op een interessante en eigentijdse manier te kunnen exposeren.”

Dit project is vanaf nu ook te zien op onderstaande site, daar waar ook de verdere ontwikkelingen gevolgd kunnen worden!

Neem een kijkje op Magic Realism