Workshop VR tijdens Studiedag Grafisch Lyceum

Op dinsdag 24 september is de eerste GLU-brede studiedag. De ochtend wordt georganiseerd door GLU link en staat in het teken van onderwijsontwikkelingen. Ieder onderwijsteam presenteert nieuwe werkwijzen en inzichten die binnen het team succesvol zijn of waar graag met collega’s over nagedacht wordt. Ontwikkelingen die zeker ook voor ondersteunend personeel interessant zijn.

Op deze studiedag zal ik vanuit de crossmediale discipline een workshop verzorgen in Introductie VR*. Tools aanreiken voor docenten om op een acceptabele manier nieuwe VR technieken toe te passen zonder dat dit uren voorbereiding hoeft te kosten. Studenten houden van experimenteren met nieuwe technieken, we hoeven ze deze alleen aan te reiken en een goede context te creëren. De rest gaat vanzelf. En hoe bereik je een hele klas? Hoe zet je ze hiermee aan het werk?

Verder worden er workshops gegeven in bijv. Scrum in projectonderwijs, Visual Storytelling & Innovatielab.

*De workshop is gewaardeerd met een 8,2 volgens de enquete studiedag!

VR INTRO


Feedback GLU Nieuwsbrief “..Maurits had het druk bij zijn workshop over AR/VR in het onderwijs. Wie had gedacht dat hij de docenten van Gaming die aansloten nog wat nieuws kon leren. :) Grote complimenten voor de inspirerende sessies..”