NEW MEDIA

Kennis in Nieuwe Media, Virtual Reality en als Full Stack Developer past Maurits Hagemans dit vooral toe in het onderwijs en als zelfstandig ondernemer. Aan het Grafisch Lyceum is Maurits begonnen met lesgeven in het grafische domein waarna de technologische kant snel volgde. Grafische Vormgeving, MediaTechnologie & Crossmedia zijn de opleidingen waar hij aan verbonden is geweest. Tegenwoordig geeft Maurits les op het Curio college in Breda en is hij verbonden aan de Hogeschool PXL in Hasselt als Onderzoeker Augmented & Virtual Reality. Met een netwerk opgebouwd in Nederland (Utrecht/ Rotterdam) werkt Maurits momenteel vooral vanuit Antwerpen inspelend op de ontwikkelingen in Vlaanderen.

Voor het creëren van workshops, introducties geven in nieuwe media of moderne toepassingen als Virtual Reality toe te passen en/of hiermee kennis te maken kan Studiohagy benaderd worden. Vanuit zijn rol als docent weet hij zich goed te verdiepen in de doelgroep en zo een passend aanbod te creëren. Studiohagy biedt daarnaast ook de mogelijkheid support te bieden in Webdesign, Applicaties of oplossingen in website ontwikkeling en domein support.
Inmiddels is Maurits in het bezit van verschillende certificaten waaronder:
Training Scrum Master, Agile & Scrum essentials, Instructeur, Virtual Reality in het onderwijs en CINOP training Assessor.

Voor vragen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem vooral contact op via mail[at]studiohagy.net.