MUSIC

Ze produceren, schrijven hun eigen muziek en spelen samen in de band DJHAGY. Samen met professional Floris Hagemans vormen ze het music-production team; Floris is Audio Engineer en heeft met verschillende artiesten gewerkt in zowel Nederland als België, denk aan: Herman van Veen, Raymond van het Groenewoud, Robin Kester & Colin Bender| florishagemans.com. Hij benadert zijn projecten/ muziek met een open-mind en weet zijn creativiteit op verschillende terreinen binnen het proces succesvol in te zetten, wat hem een unieke sound en interessante werkwijze geeft. Met name Floris is een pro in de diversiteit van recording software, sound technieken en composities.
Maurits schrijft zijn eigen composities, speelt als live-muzikant in verschillende formaties en heeft met zijn projecten al op diverse podia in heel Nederland gestaan; diverse online muziekplatforms zoals The Daily Indie, IndieXL, Noisey, 3voor12(Utrecht), IndieStyle.be etc. hebben inmiddels aandacht besteed aan de verschillende projecten.

DJHAGY 

DJHAGY

Een psychedelische pop, dreampop-band uit Nederland. Live is het een mix tussen bands als Wild Nothing, Föllakzoid en Slowdive. Ze traden op in het voorprogramma van Triptides (US), Eurosonic Noorderslag tijdens de officiële ‘In de Kringloop’ sessies en deden 2 showcases tijdens Altersonic. Onlangs brachten zij hun nieuwste single ‘This is What You Want’ uit die in Nederland en Duitsland werd gereleased en in Spanje (Radio3) is opgepikt. Daarnaast stonden ze in diverse playlisten waaronder ‘De A-lijst’ van de Radio 2 DJ Annemieke Schollaardt met de single ‘Stone’.

Voor meer info:
http://djhagy.band

“When they do come to town, I’ll even take a night off Netflix.” indieberlin.de

“Eine Kühle wird hier ausgestrahlt, die ich sonst nur von skandinavischen Bands gewohnt bin.” soundkartell.de

“This Is What You Want is a very thoughtful track that has been worked out to perfection.” thedailyindie.nl