Crossmedia Grafisch Lyceum Utrecht

Aankomende tijd zal ik als zelfstandige een bijdrage leveren aan een stukje realiseren/professionaliseren en later voorbereiding HBO van studenten aan de studie Crossmedia. Een 3 jarige studie waarin studenten een gedegen basis kennis opbouwen als crossmediavormgever in het ontwikkelen van mediaproducten voor reclame- of publiciteitscampagnes. Waarin vormgeven voor zowel drukwerk als websites, apps, games, video, films en animaties aan bod komen. Ze komen het meest tot hun recht in campagnes die verschillende media combineren.

Vanuit mijn expertise ben ik gevraagd hier een aandeel in te leveren in het begeleiden en ondersteunen van de studenten. De opleiding sluit perfect aan bij mijn werkzaamheden en crossmediale ervaring in social media, VR, webdevelopment en audiovisuele projecten..

Grafisch Lyceum Utrecht is een specialistisch MBO vakschool in Media, Vormgeving en Communicatie die nauw verbonden is met het bedrijfsleven en de maatschappij. Het GLU leidt specifiek op voor functies in de creatieve industrie en voor relevante vervolgopleidingen in het HBO.