MUSIC

Met muziek professional Floris Hagemans vormen ze het music-production team onder de naam Studiohagy. Ze produceren, schrijven hun eigen muziek en spelen samen in de band DJHAGY. Floris studeert Audio Design en heeft met verschillende artiesten gewerkt in zowel Nederland als België | florishagemans.com. Hij benadert zijn projecten/ muziek met een open-mind en weet zijn creativiteit op verschillende terreinen binnen het proces succesvol in te zetten, wat hem een unieke sound en interessante werkwijze geeft. Met name Floris is een pro in de diversiteit van recording software, sound technieken en composities.
Maurits schrijft zijn eigen composities, speelt als live-muzikant in verschillende formaties en heeft met zijn projecten al op diverse podia gespeeld en online muziekplatforms gestaan.

DJHAGY | WE LOVE PEOPLE IN BEARSUITS

DJHAGY

Een psychedelische pop, dreampop-band uit Nederland. Live is het een mix tussen bands als Wild Nothing, Föllakzoid en Slowdive. Ze traden op in het voorprogramma van Triptides (US), Eurosonic Noorderslag tijdens de officiële ‘In de Kringloop’ sessies en deden 2 showcases tijdens Altersonic. Onlangs brachten zij hun nieuwste single ‘This is What You Want’ uit die in Nederland en Duitsland werd gereleased en in Spanje (Radio3) is opgepikt. Daarnaast stonden ze in diverse playlisten waaronder ‘De A-lijst’ van de Radio 2 DJ Annemieke Schollaardt met de single ‘Stone’.

Voor meer info:
http://djhagy.band

“When they do come to town, I’ll even take a night off Netflix.” indieberlin.de

“Eine Kühle wird hier ausgestrahlt, die ich sonst nur von skandinavischen Bands gewohnt bin.” soundkartell.de

“This Is What You Want is a very thoughtful track that has been worked out to perfection.” thedailyindie.nl

WE LOVE PEOPLE IN BEARSUITS

WE LOVE PEOPLE IN BEARSUITS gaat al weer 10 jaar terug, naar 2007. Hun Neue Deutsche Welle, dansbare dadaïstische rock leunt op deze ontstane stroming uit de jaren 80.

Na momenten van stilte, het experimenteren in improvisatie en kraut muziek met optredens door het land, gecombineerd met hun liefde voor de Neue Deutsche Welle zijn ze terug; Nu om hun 10 jarig bestaan feestelijk in te luiden! “In a deep forest somewhere in Germany, some boys from the Netherlands are playing music for the animals that live there, sometimes they come out of the forest to play their music for humans. When they are out in the civilized world they also pick up some records from the Neue Deutsche Welle.”
Januari, 2018